Istaknute novosti

Studentski kutak / 14.12.2016 20:34    Zamfis: Filmom i zabavom ka dobrim djelima U povodu humanitarne akcije “Studentski paket ljubavi”, koju organizira Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, bit će prikazan animirani film u cilju da se prikupe sredstva za socijalno ugrožene obitelji.
Studentski kutak / 01.12.2016 18:10    Mostar domaćin 13. Hear.me seminara studentskih radija Studentski radio Treći Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, u suradnji s Udrugom studenata novinarstva PRESS i Studijem novinarstva organizira Hear.me seminar na kojem sudjeluje deset studentskih radiopostaja iz regije. Svečano otvorenje seminara održat će se u amfiteatru Gabrijel Jurkić (br.21) na Filozofskom fakultetu u petak, 2. prosinca, s početkom u 11 sati. Studentima će se tim povodom obratiti pročelnik Studija novinarstva doc. dr. Ilija Musa i predsjednica Udruge PRESS Monika Ćubela. Predavanje o temi „Regulacija radijskog emitiranja u Bosni i Hercegovini“ održat će Helena Mandić, pomoćnica direktora za emitiranje Regulatorne agencije za komunikacije. Studentski radio Treći je dio mreže studentskih radiopostaja Jugoistočne Europe, u okviru čega se dva puta godišnje održavaju Hear.me seminari na kojima se dogovara razmjena emisija, ideje i iskustva. Ove godine se 13. Hear.me održava u Mostaru od 2. do 4. prosinca 2016. godine. Sudjelovat će 40-50 studenata iz Dubrovnika, Beograda, Podgorice, Rijeke, Zagreba, Osijeka, Splita, Skoplja, Maribora i Ljubljane. U navedenom razdoblju planirano je niz aktivnosti koje su od velikog značaja za mostarske studente, Sveučilište u Mostaru te grad Mostar.
Studentski kutak / 27.11.2016 13:26    U Sarajevu promoviran omladinski časopis 'Mladi u BiH' U Sarajevu je danas promoviran prvi besplatni omladinski časopis "Mladi u BiH".
Studentski kutak / 22.11.2016 16:48    Filozofski fakultet: Završena konferencija IPA projekta CapRadNet U dvorani Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je završna konferencija IPA CapRadNet projekta, koji je implementiran u sklopu Programa Jadranske prekogranične suradnje.
Studentski kutak / 15.11.2016 18:10    BoHeMSA obavljala besplatne preglede diljem BiH: Preuzmimo kontrolu nad dijabetesom Povodom obilježavanja svjetskog Dana borbe protiv dijabetesa, Udruženje studenata medicine u Bosni i Hercegovini – BoHeMSA je, u ponedjeljak 14.11.2016., obavljalo besplatne preglede za građane diljem Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom, skoro tisuću građana je imalo priliku izmjeriti šećer u krvi i krvni tlak, te doznati nešto više o prevenciji