Podijeli događaj

Nakon uspješno održanog probnog predavanja u okviru obuke za CNC operatere, INTERA Tehnološki Park priprema i novi ciklus obuke za CNC programere.

Ova obuka, koja se već nekoliko godina provodi paralelno s jednom od najdugovječnijih obuka u INTERA TP-u, onom za CNC operatere, polaznike uvodi u svijet CNC tehnologija koji je značajno utjecao na procese obrade metala, drveta i drugih materijala u proizvodnim poduzećima.

Ove promjene su rezultirale sve većom potražnjom za ovim zanimanjima u Bosni i Hercegovini, ali i šire.

Ključne vještine u ovom području svi zainteresirani mogu steći tijekom 13. ciklusa čiji je početak planiran za ponedjeljak, 7.10.2019. godine u 17h. Tijekom ukupno 50 školskih sati, polaznici će steći znanja koja svaki CNC programer mora posjedovati za operacije tokarenja (turning), glodanja (milling), tokarenja-glodanja (turn-mill) te rezanja žicom (wire cut).

Iskusni predavači će ih upoznati s programom obuke i mogućnostima koje ista nudi – praktičnim radom i pristupom potencijalnom zaposlenju kroz kontakte s poslodavcima.

Svi zainteresirani za obuku za CNC programera sve detaljne informacije o programu i samoj prijavi mogu dobiti na [email protected]