Podijeli članak

Tagovi

Direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ, Rade Bošnjak, sa svojim suradnicima danas je u Mostaru u javnosti predstavio unaprijeđenu Knjigu standarda, te web i facebook stranicu Zavoda.
 
U svom obraćanju direktor Bošnjak zahvalio se predstavnicima medija i kazao: “Zahvaljujem vam se na današnjem dolasku. Zahvalan sam vam na cjelokupnoj dosadašnjoj suradnji i profesionalnom odnosu, te vas pozivam na daljnju suradnju u cilju još bolje informiranosti osiguranika, zdravstvenih djelatnika i svih sudionika zdravstvenog sustava. Današnji događaj, odnosno novine koje ćemo vam predstaviti imaju za cilj veću dostupnost informacija osiguranicima i svima onima koji se interesiraju za rad Zavoda.“
 
Nakon uvodnog obraćanja, u nekoliko rečenica, direktor Bošnjak osvrnuo se na važnost komunikacije, transparentnosti i sveobuhvatnosti u informiranju posebno istaknuvši primjenu suvremenih tehnologija, te važnosti pravodobnog i cjelovitog informiranja osiguranika.
 
Osigurana mogućnost direktne komunikacije svih posjetitelja naše stranice izravno sa službama unutar Zavoda, mogućnost elektronskog slanja popunjenog zahtjeva za izdavanje potvrde o statusu osiguranja s pripadajućom dokumentacijom i mogućnost da traženu potvrdu osiguranik zaprimi elektronski uz informaciju u kojem područnom uredu istu može preuzeti i u papirnatom obliku, te praćenje uplate doprinosa i trajanja osiguranja u realnom vremenu samo su neke od novih funkcionalnosti unaprijeđene web stranice koje govore u prilog kontinuiranog zalaganja Zavoda za poboljšanje komunikacije s osiguranicima“ kazao je direktor Bošnjak.
 

    
Senadin Čatrnja, rukovoditelj Odjela informatičkih tehnologija, i vanjski suradnik koji je radio na unaprjeđenju web stranice prikazali su način na koji funkcioniranju sve uvedene novine i facebook stranicu Zavoda.    

Po završetku press konferencije direktor Bošnjak  i rukovoditelji ureda ZZO HNŽ upriličili su kratko predblagdansko druženje s novinarima kako u jednoj manje formalnoj atmosferi mogli razgovarati o budućim aktivnostima Zavoda.