Podijeli članak

Nogometaše HŠK Zrinjski sutra u okviru 16. kola čeka iznimno teško gostovanje kod banjalučkog Borca. Tim povodom danas je u prostorijama kluba upriličena press konferencija na kojoj se okupljenim novinarima obratio Mladen Žižović, novi šef stručnog stožera Plemića.

"Čeka nas Borac, koji je jedna veoma iskusna ekipa" - otpočeo je Žižović nakon što je pozdravio sve nazočne te dodao:
"Radi se o ekipi u sjajnoj formi i s nekoliko odličnih pojedinaca, prije svega Vranješom te Kajkutom koji je nekada nosio dres Zrinjskog. Puni su individualne kvalitete, na početku su imali neke probleme ali posljednjih šest kola su mislim ekipa u daleko najboljoj formi u ligi. Bez obzira na sve imaju i mane koje ćemo pokušati iskoristiti. Zadnjih dana smo jako dobro radili. Igrači su uspjeli ući u ritam i to je najbitnije. Nadam se dobrom rezultatu koji će nam omogućiti da nešto lagodnije uđemo u sami kraj polusezone. Imamo nekoliko rovitih igrača, ali ovo je izuzetno bitna utakmica i zubi se moraju stisnuti. Na muci se poznaju junaci" - kazao je Žižović.

"Što se tiče forme Zrinjskog, nezahvalno je reći koliko možemo. Moramo biti kao tim, ne iskakati iznad tima. Tim je iznad svakog, iznad mene i svakog člana kluba. Forma je bila relativna sa puno oscilacija. Trudit ćemo se da te oscilacije svedemo na minimum"..

Rugašević neće biti u kombinaciji, Bencun je također van stroja. Imamo nekoliko igrača koji su već otprije pod povredama, pa ćemo poslije treninga danas vidjeti koji je to 18 najboljih u ovom momentu. Morat ćemo stisnuti zube" - istakao je novi trener Plemića koji će već u samom debiju imati težak zadatak u Banjaluci.

AU:B.B.