Podijeli članak

Tagovi

Horoskopski znak utječe na roditeljstvo u nekom segmentu.

Primjerice, Ribe su kreativne pa će najčešće zanimljivim idejama zabavljati djecu, dok će roditelj rođen u znaku Ovna u djeci poticati natjecateljski duh.

Postoji pet horoskopskih znakova kojima će vjerovatno sve polaziti za rukom kada je u pitanju roditeljstvo.

Mame rođene u ovim horoskopskim znakovima najčešće nazivaju supermamama.

1. Djevica
Djevice su poznati perfekcionisti. Jednom kada nešto naume napraviti, to će doista i učiniti, i to na najbolji mogući način. Sve u njihovom životu mora biti uredno pa ne čudi da im je većinu vremena takva kuća. Isto vrijedi i za hranu.

2. Rak
Svijet mama rođenih u znaku Raka potpuno se vrti oko djece. Ove mame posvetit će se domaćim zadaćama i organizaciji rođendanskih proslava.

3. Ribe
Majke Ribe su jako kreativne. Te mame se bude u zoru kako bi djeci pripremile ukusne palačinke, a vjerovatno imaju i prostoriju u stanu posvećenu umjetničkim i zanatskim projektima i vjerojatno sve slobodno vrijeme provode u njoj sa svojom djecom.

4. Ovan
Majke rođene u znaku Ovna vole originalnost. One će se uvijek okušati u jedinstvenim projektima, a vodi ih energija da budu najbolje.

5. Lav
Lav je u srcu veliko dijete. Toliko su ponosni na svoju djecu jer su ona zapravo odraz njih samih.

Osobe rođene u znaku Lava su kreativne i vođe, a kada sve te osobine stavite na hrpu, dobivate majku koja je glavna i uvijek razmišlja o novim idejama za pomoć zajednici ili donosi zadivljujuće kolače koje je sama pripremila na dječje zabave, piše Index.