Podijeli članak

Kada su prije nekoliko mjeseci odlučili napustiti Veliku Britaniju i svoju sreću potražiti u Americi, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, 38-godišnja Meghan Markle i tri godine mlađi suprug, princ Harry, nadali su se novom početku.

Nadali su se i kako će daleko od problema s dvora napokon moći uživati u mirnom obiteljskom životu. No, čini se da to nije tako. Nakon što su se na njih požalili susjedi, sada im je na vrata pokucala i policija i to zbog - njihove žestoke svađe, piše New Idea.

Naime, navedeni medij piše kako se par gotovo svakodnevno svađa, a njihov je posljednji sukob toliko eskalirao da se u sve morala umiješati i policija. Najveći uzrok svađa je Meghanina nervoza i nezadovoljstvo životom u Los Angelesu, koji nije 'ispao' kako je očekivala.

"Jako je uznemirena jer se stvari nisu odigrale kako je planirala. Nadala se povratku u Hollywood, što zbog pandemije nije moguće", tvrdi prijatelj ovih supružnika

No, čini se kako joj smeta i - Harry.

"Jako je nervira i Harry, za kojeg smatra da se ne trudi dovoljno prilagoditi životu u Hollywoodu", istakao je izvor.

Podsjetimo, susjedi kraljevskog para nisu oduševljeni činjenicom što im, zbog dolaska Meghan i Harryja, naselje konstantno oblijeću dronovi i znatiželjni mediji pa su ih tako prozvali 'susjedi iz pakla'.

"Ljudi plaćaju milijune da bi živjeli tamo jer je naselje mirno i omogućava im privatnost. Međutim, s dolaskom kraljevskog para, život u ovom naselju se pretvorio u pravi kaos", ispričao je nedavno neimenovani izvor.