Podijeli članak

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u ponedjeljak navečer donio je službenu odluku da se prekida sezona Premijer lige BiH i Kupa BiH.

Konačan ishod sezone donesen je prema trenutnom stanju na ljestvici tako da je titula pripala Sarajevu, dok su u niži rang ispali Čelik i Zvijezda 09. Klubovi neće imati mnogo vremena za odmor jer uskoro počinju pripreme za novu sezonu.

NSBiH je potvrdio da će nova sezona Premijer lige naše zemlje startati 1. kolovoza što znači da će bh. premijerligaši već krajem ovog mjeseca održati prozivku i početi sa pripremama.

Također, narednog tjedna Savez će ponovo održati video konferenciju s predstavnicima svih klubova koji će se natjecati u narednoj sezoni Premijer lige.

Video konferencija zakazana je za utorak u 11 sati, a planirane teme za razmatranje su: broj igrača (broj zamjenskih igrača, igrači mlađi od 21 godine, igrači strani državljani), ljetni prelazni rok 2020. godine, kalendar natjecanja, COVID-19 protokol, završnica Kupa BiH, Propozicije o natjecanju U-15 i U-17 Premijer omladinske lige BiH, te ostala pitanja iz Propozicija.


AU:B.B.