Podijeli članak

Prometna nesreća dogodila se u četvrtak navečer oko 23 sata kod Autobusnog kolodvora u Zagrebu kada se vozačica s 1,94 promila zabila automobilom u ogradu. 

Potom je vozila po tramvajskim tračnicama do raskržja s Vukovarskom ulicom gdje ju je uhvatila policija.

"Vozačica se vozila Avenijom Marina Držića 4 prema Vukovarskoj ulici, a potom je neoprezno skrenula lijevo, preko rubnog kamena i istočne strane rubnog kolnika (zaletila se u ogradu). Nakon toga vozila je po tramvajskim tračnicama do raskržja s Vukovarskom ulicom. Nema ozlijeđenih, samo materijalna šteta, uhvatila ju je policija i odvela u stanicu. Izmjereno joj je 1,94 promila u krvi", potvrdili su za 24sata iz zagrebačke policije.

"Na Autobusnom kolodvoru se automobil zabio te prešao preko tračnica. Vozačica je navodno razgovarala na mobitel. Bio je kratki zastoj tramvaja sve dok nije pobjegla s mjesta nesreće, ne cestom, već tračnicama. Ljudi koji su bili u blizini su odmah uskočili u pomoć te je vozačica zamolila jednog od prolaznika da umjesto nje odveze auto sa tračnica, na što je prolaznik odgovorio da ne želi imati nikakvu odgovornost. Dok je bježala tračnicama u trom trenutku je naišla policija te ju presrela na križanju Držićeve i Vukovarske. Srećom nitko nije ozljeđen", ispričao je čitatelj.