Podijeli članak

Dugo i bombastično najavljivani skokovi s padobranima koji su nadolazećeg vikenda trebali krasiti nebo iznad Mostara unoseći adrenalinske moći brojnim građanima, ipak se neće dogoditi.

„Zbog loše i nesigurne meteoprognoze najavljene za ovaj vikend, tandem skokovi padobranom u organizaciji Padobransko sportskog kluba Slobodan pad iz Zagreba bit će odgođeni“, javili su organizatori.

Zamjenski termini skokova, kako naglašavaju  objaviti će se narednih dana, a svi koji su rezervirali svoj termin bit će pravovremeno informirani o novom terminu održavanja skokova.

Tandem skokovi padobranom trebali su se održati 12.,13. i 14. svibnja u Zračnoj luci Mostar u suradnji sa Aeroklubom 1949 Mostar i Zračnom lukom Mostar.

Svi koji su se željeli prijaviti za sudjelovanje u spomenutim skokovima, a iz bilo kojeg razloga to nisu bili u mogućnosti, sada to mogu uraditi.

Ekskluzivan razgovor s instruktorom padobranstva Darkom Tupekom koji u Mostar dolazi sa svojom ekipom ostvariti san onima koji sanjaju 'slobodan pad' , mogu pročitati OVDJE.