Podijeli članak

Iako se skoro svatko od nas ponekad suočava sa stresnim situacijama, nitko ne želi biti viđen u društvu kao napeta, frustrirana ili arogantna osoba. Ovaj test može otkriti je li stalna napetost dio vaše osobnosti. 

Ukoliko smatrate da vas agresivan, dominantan stav i česta napetost opisuju, moguće da vi imate osobnost tipa A.

Osobe koje imaju tip A osobnosti su veoma organizirane, ambiciozne i svjesno upravljaju svojim vremenom. Također su veoma nestrpljive i često djeluju arogantno.

Ukoliko niste sigurni  spadate li vi u ovaj tip osobnosti pogledajte brzo ovu sliku.

Šta ste prvo vidjeli na slici?

Lišće

Ako ste prvo vidjeli lišće kada ste pogledali ovu sliku, apsolutno imate tip A ličnosti. Veoma ste organizirani, točni i ozbiljni. Odlučni ste radnik i pravi liderski tip. Veoma ste ambiciozni, ali i nestrprljivi. Zbog svoje stalne napetosti niste dobar timski radnik.

Korjenje

Ako ste prvo vidjeli korjenje kada ste pogledali ovu sliku, vjerojatno ste pomalo napeta osoba. Niste toliko organizirani kao osobe koje imaju tip A osobnosti, a ponekad vas iznerviraju sitnice.

Usne

Ako ste prvo vidjeli usne, onda sigurno niste tip A osobnosti. Veoma ste mirna osoba koja voli da vodi izbalansiran život. Nemate prevelike ambicije u životu. Odradite sve što je potrebno, ali nikako ne više od toga.