Podijeli članak

Krajem veljače Čapljinac Vinko Ćemeraš (25) pobijedio je u 3. sezoni hrvatskog “Voicea”. Onda je nastupila cijela ova korona situacija, pa a novinarku 24sata je zanimalo kako je utjecala na mladog pjevača...

Kako provodiš vrijeme u izolaciji?

-Mogu reći da mi nije nimalo dosadno u ovom vremenu izolacije, živim na selu pa uvijek imam nešto čime se mogu zabaviti radeći. Uz to, puno vremena provodim svirajući i slušajući glazbu. Pročitam knjigu te tu i tamo pogledam neku seriju.

Što ti najviše nedostaje i što ćeš prvo napraviti kad ova ugroza prođe?

-Najviše mi nedostaju svirke i koncerti, ne samo moje naravno, više mislim na to da odem na neki koncert na kojem bih baš uživao, ha-ha. Planiram se vratiti u Zagreb i nastaviti gdje sam počeo.

Jesi li imao zakazane nastupe/gaže koji su zbog korone otkazani?

-Jesam, bilo je desetak dogovorenih svirki od ožujka do lipnja, ali kako meni, tako i drugima. Ne zamaram se s tim, možda će biti svirke posjećenije poslije ovoga. Nadam se da se izolaciji bliži kraj i da se što prije vidimo na nekoj svirci.

Jesu li se slegnuli dojmovi iz finala ‘Voicea’? Kako sad gledaš na to?

-Ponosan sam na svoj tim, na sebe. Još si ponekad trebam napomenuti da sam osvojio, napomenuti da sam postigao nešto što nisam sanjao... I pored toga što sam sretan radi sebe, toliko sam sretan zbog Gopca koji je pokazao našem svijetu kakav je čovjek, zbog Gine koja je davala 200% da izvedem sve pjesme na način kako sam ih i izveo, Skansija koji je svakoj pjesmi dao poseban aranžman i Lidiji koja je spojila sve te ljude.

Puno ljudi te podržavalo, šalju li ti fanovi poruke?

-Dobio sam puno vjernih fanova, stvarno im od srca hvala.

Što si priželjkuješ u budućnosti u životu i u glazbi?

-Ne priželjkujem ništa, nadam se zdravlju i miru u glavi, ha-ha. Što se tiče glazbe, prije početka ljeta izlazi singl koji je već snimljen. A uz to, i na albumu se radi punom parom.