Podijeli članak

Petar Grašo je nakon povratna na glazbenu scenu otpjevao pjesmu 'Uvik isti' koja je nakon samo nekoliko slušanja postala pravi hit. Međutim, spot je izbrisan s YouTubea i to zbog eksplicitnog sadržaja.
 
- Petar Grašo danima je zatrpan brojnim uputima o razlozima uklanjanja spota za novi ljetni hit Uvik isti. Popularni internet servis za razmjenu video sadržaja YouTube zabranio je Grašin video spot, a navodno sporni momenat hvatanja za stražnjicu medicinske setre, kao eksplicitan sadržaj prijavila je anonimna osoba. U sličnoj situaciji poput Petra Graše prošle se godine našao i svjetski popularni pjevač David Bowie kojem je YouTube također uklonio pa vratio video spot za sing The Next Day, no sadržaj Bowievog spota koji prikazuje slavnog pjevača kako nastupa u pubu punom kardinala i svećenika koji piju i plešu ipak je eksplicitniji od emotivnog Grašinog spota, objavila je PR služba popularnog pjevača u priopćenju za medije.
 
Zbog zabrane You Tubea video spot je izgubio oko 100 tisuća lajkova, no nakon uspješne komunikacije popularnog servisa za razmjenu video materijala i tima Petra Graše vraćen je na kanal te ga je sada moguće pogledati.