Podijeli članak

“Budi svoj” naziv je prvog albuma benda “Nešto između” koji čine osnivač benda Ante Martinović, Andrija Šimić, Branimir Zorić i Ilija Kordić, četvorica iznimnih srednjoškolaca koji žive za rock’n’roll.

Vrijedni momci ustrajni su u naumu da uspiju te zrelo grade svoj glazbeni put. Svoje slobodno vrijeme posvećuju sviranju, skladanju te promišljanju o glazbi koju stvaraju i sviraju.
 

Pjevaju o mladenačkim ljubavima, životnim iskušenjima i svima poručuju da se na njih mora računati.

Bend Nešto između prepoznat je od strane publike koja u talentiranim mladićima vidi veliki potencijal te se bend može pohvaliti zavidnim brojem svirki na kojima glazbom ljudima prenose svoju neiscrpnu energiju. Bend iznimno cijeni svoju publiku čija ih podrška potiče na neprestani rad, a upravo ta podrška zauzima veliki dio zasluga što se bend odvažio snimiti svoj prvi album, u izdanju Croatia Records-a.

Album sadrži 10 pjesama u pravoj rock maniri uz bonus instrumentalnu verziju pjesme “Tužne oči”. Većinu pjesama napisali su članovi benda što je dokaz njihovog velikog talenta, dok je tekstopisac uglavnom Darko Martinović koji je ujedno i izvršni producent albuma. Žestoke aranžmane osmislili su Josip Joco Vukoja te bend.

Singlovi koji su najavili album su “Budan i živ”, “Poslušan”, “Ljubavna”, “Vraćam se” te naslovna “Budi svoj”, a bend najavljuje skori izlazak spota za novi singl “Bajka”. Album je sniman u studiju Joco Music House i studiju Amadeus, a za vizualni identitet albuma zaslužan je Divina Proportion Design Studio.

Rock bend “NEŠTO IZMEĐU” sutra, u petak, od 19,00 h u (4.KAT caffe Maraschino) MEPAS MALL, Mostar za sve fanove ,prijatelje i novinare organizira promociju svog prvog albuma pod nazivom “BUDI SVOJ”.