Podijeli članak

Kao najava novog albuma, koji bi trebao izaći krajem lipnja, splitska pjevačica Severina Kojić objavila je baladu 'Unaprijed gotovo', za koji je snimila i spot na prekrasnoj plaži Ručica na otoku Pagu. Poseban 'dodatak' ovoj pjesmi dao je i njezin dugogodišnji prijatelj i kolega Petar Grašo.

Nakon kratkog iščekivanja, obožavatelji Severine i njezinih glazbenih uradaka, danas, točno u podne, napokon su došli na svoje. Na svojoj službenoj Facebook stranici splitska pjevačica objavila je videospot za novi singl 'Unaprijed gotovo'.
 


Riječ je o baladi koja je ujedno i najavni singl novog albuma koji će izaći krajem lipnja, a o svemu je sama pjevačica rekla:

'Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim do sada nisam surađivala, ali sam sigurna da je ova pjesma tek početak naše suradnje.

Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osjećaš. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić...

I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko. Ovom pjesmom proslavljamo punoljetstvo našeg prijateljstva. Uživajte', stoji u Severininoj službenoj izjavi.

A kako je došlo do same suradnje otkrio je i Petar Grašo, koji je također, kao i Severina, dio spota u kojem se pojavljuje, snimao na jednoj od najljepših plaža na Jadranu - na plaži Ručici koja se nalazi na otoku Pagu.

'Severina već dugo godina spada u kategoriju mojih najbližih prijateljica s kojom me veže puno divnih momenata i uspomena. Ove godine, kako je i ona kazala, naše prijateljstvo slavi 18-tu godinu. Tijekom tih godina ljudi su dolazili, odlazili, izmjenjivali lica i strane, a eto mi smo i dalje ostali jednako čistog srca i osmijeha jedno prema drugom, a to nije česta pojava u ovom mutnom bazenu koji neki pametniji od mene zovu - estrada.

Biti dio njenog puta i uspjeha svih ovih godina iznimno me raduje i kao glazbenika i kao njenog prijatelja. Ideja da se pojavim u jednom dijelu ove pjesme i dodam dio svoje emocije nastala je, kao i sve dobre ideje, u kasniji noćni sat nakon par čaša malvazije. Sretan sam što je iz toga izašla pjesma koja nije sezonska, već ima sve atribute velike pjesme koja će trajati godinama, kao što traje i njena pjevačica!'