Podijeli članak

Novak Đoković pobijedio je Denisa Kudlu u 1/16 finala US Opena sa 6:3, 6:4, 6:2 nakon što je ranije imao problema s ozljedama, čak se spekuliralo da bi mogao odustati od nastupa. 

Neuobičajeno kasno je Novak Đoković izašao na zagrijavanje prije meča trećeg kola US opena s Denisom Kudlom, što je izazvalo strepnju njegovih navijača zbog ozljede ramena, a dočekan je ovacijama po dolasku na terene za trening, piše Sport klub.

Ipak, jedan od navijača koji je stajao iza ograde iza leđa igrača nešto je dobacio Novaku, nije se čulo što (navodno "zar se nisi trebao povući?"), a Đoković je otišao do njega i počeo raspravlja s navijačem, da bi u jednom trenutku rekao i “Vjeruj mi, saznat ću tko si”.
 

Situacija se brzo proširila putem društvenih mreža, a Novakove riječi prokomentirao je Nick Kyrgios: “Uplašen sam”, napisao je uz emotikon smješka.

"Samo smo malo popričali", prvo je odgovorio Novak, a na inzistiranje novinara ironično je rekao da mu se navijač svidio i da ga je pozvao na piće. Na iduća pitanja odgovorio je ozbiljnije:

"Ako imate snimku, znate što mi je rekao. Zadržat ću to između nas. Iako možda nije želio učiniti mi uslugu, to je uradio, učinio mi je veliku uslugu", rekao je Đoković.