Podijeli članak

Macao band je izdao novi spot za pjesmu "Bez ljubavi" koja se nalazi na albumu "Naša priča". Riječ je o suradnji s poznatim hercegovačkim pjevačem Jozom Vučićem.

Jedan od najtrazenijih bendova na ovim prostorima sve popularniji Macao band iz Livna ovih dana proslavio je 10. obljetnicu svog postojanja.

Ova mlada ekipa glazbenika kroz cijelu godinu je angažirana na raznim prigodama, a ono malo slobodnog vremena što ga imaju - uspiju iskoristiti za nova snimanja.

U razgovoru s frontmenom banda Tomislavom Maletom - Tonom doznajemo da je završeno snimanje njihovog četvrtog video-spota za duetsku pjesmu "Bez ljubavi" u kojoj se kao gost pjevač pojavljuje popularni hercegovac Jozo Vučić.

- Prethodna tri spota snimana su u Zagrebu, dok smo se ovaj put odlučili za domaci teren te smo cijelokupan spot snimali na više lokacija u Livnu, Šuici i Međugorju, a glavna radnja se odvija na rancu "Listanac".
Redateljsku palicu preuzeo je mladi Livnjak Marin Mamuza, a produkciju potpisuje foto "Marin" Livno. Za make-up i frizure zadužen je domaći studio "Daja", a posebnom šarmu spota doprinijele su prekrasne plesačice plesnog kluba "Paganini iz Livna kao i zanimljivi statisti od kojih je jedan i Dragan Keškić - Gagi, autor čak 5 pjesama koje se nalaze na albumu "Naša priča" u izdanju Croatia recordsa - kazao je Tomislav Malet.

- U jednoj od uloga pojavljuje se i mlada Splićanka Manuela Malenica koja je zbog hladnog vremena sudionicima točila pravu domaću rakiju što je snimanje pretvorilo u jednu pravu feštu i atmosferu dovela do usijanja.
Kao i naša prethodna tri spota i ovaj će se puštati na popularnoj CMC televiziji počevsi s 23.11. ove godine - ističu iz benda.

- Radi se o dinamičnoj, ali tužnoj ljubavnoj pjesmi u kojoj ja kao mlad i neiskusan tražim savjet od starijeg prijatelja, jer sam ne vidim izlaz iz ljubavnog problema, u čemu stariji kolega ne mogavši mi pomoći, suosjeća sa mnom i otkriva svoje teške trenutke iz života kroz koje je on vec prošao... Suradnja s Jozom je bila odlična, a ulogu starijeg kolege odradio je bez premca kako vokalno, tako i glumački. Suradnja cijele ekipe iz banda i Joze Vučica, počevsi od studijskog snimanja pa sve do finaliziranja spota bila je na najvišem nivou - kazao je pjevač benda Jakov Kasalo.