Podijeli članak

Promocija filma za preminulog mladog vrata iz Mostara Krešimira Bandića Ketu privodi se kraju. Ekipa Radiotelevizije Herceg Bosne na čelu s autorom Albertom Peharom i montažerom Darkom Brkićem uređuje posljedne minute ovog filma koji mnogni s nestrpljenjem čekaju.

Prema informacijama koje smo dobili film će trajati nekih 40-ak minuta, a u njemu su sudjelovali Ketini roditelji, djevojka, kolege nogometaši, prijatelji. Ono što smo mogli čuti od autora filma Alberta Pehara, je kako je film dosta emotivan, a njemu će biti i prikazani do sada nikad ne viđene snimke pune anegdota s treninga gdje je mladi vratar bio predvodnik u šalama među igračima.

Film se privodi kraju, radimo danonoćno na ovome projektu, želio bi se zahvaliti svima koji su mi pomogli u realizaciji ovog projekta, od uprave radiotelevizije Herceg Bosne, Ketinih roditelja, do klubova gdje je Keta igrao, ali posebno bi se želio zahvaliti kolegi Darki Brkiću koji je film montirao, i slobodno mogu reći da bi se film mogao prikazati i na puno većim televizijskim kućama. Na realizaciji ovog filma počeo sam raditi čim sam čuo da je Keta preminuo. Smatrao sam kako Mostar, ali i Hercegovina nikad ne smiju zaboraviti ovog mladog vratara, a mlađim generacijama koji ga nisu upoznali ovo je izvrsna prilika da vide tko je bio Krešimir Bandić”, zaključio je Pehar za RTV Herceg Bosne

Film će biti svečano prikazan 5. ožujka. u 19 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače. Svi ste dobro došli, ulaz je besplatan.

U prilogu možete pogledati video najavu filma.