Podijeli članak

Pobjednička predstava festivala DuoKomedije – Plastika, u kojoj igraju prvakinje Narodnog pozorišta iz Beograda gostuje 3. travnja u Sarajevskom Domu mladih i 4. travnja u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru. 

Veliko zanimanje vlada za ovu višestruko nagrađivanu hit komediju, a dokaz tome je i rapidna prodaja ulaznica. 

"Prvakinje narodnog kazališta iz Beograda Nela Mihailović i Suzana Petričević prepoznate su u cijeloj našoj regiji kao vrhunske glumice, a predstava ‘Plastika’ jedna je od najboljih komedija na ovim prostorima što dokazuju brojne nagrade koje je predstava osvojila, te prepune dvorane diljem dijaspore I regije. Stoga i ne čudi veliko zanimanje publike za ovaj komad. U Domu mladih je rasprodano više od polovine kapaciteta, a Mostar takvu prodaju prati u stopu’’, kazala je ispred organizatora Snježana Delić iz agencije Primera.
 


O glumačkoj kvaliteti  govore djela, naime Suzana Petričević osim glumačke uloge potpisuje i režiju, a Nela Mihailović je na jučerašnjoj dodjeli nagrada na 48. Danima komedije u Jagodini osvojila nagradu za najbolju glumicu.

Plastika je komedija o dvije žene u srednjim godinama koje u teretani čekaju plastičnog kirurga kako bi popravile sve ono što je život pokvario. Nastala je po tekstu Stevana Koprivice, a govori o ženama koje su se pobunile, ne pristajući na konvencije, o ženama fajterima s izraženim stavom koje se odupiru stereotipima.

Plastika će u Mostaru odigrati jubilarno 150. izvođenje predstave. 

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 10 KM i 15 KM VIP, a mogu se kupiti u sustavu kupikartu.ba, Artikulaciji BKC-a, blagajni platoa Skenderija i na info pultu Mepas Mall-a.