Podijeli članak

Ljubuški je na trgu dr. Franje Tuđmana priredio veličanstven doček svojim „babama“ u povodu njihovog nastupa na Novoj TV i plasmana u polufinale.

Dream team Babe su na Trg stigle na motorima, u pratnji članova MK „Bigeste“ Ljubuški, gdje ih je dočekalo oko par stotina Ljubušaka, piše radioljubuski.ba. Njihov izlazak na binu popraćen je pljeskom i oduševljenjem nazočnih, a „Babe“ su pozdravile sve nazočne i zahvalile svima koji su pomogli njihov nastup.

Nakon toga gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić im je čestitao na nastupu, zahvalio na promicanju hercegovačke kulturne baštine i uručio cvijeće, a one su gradonačelniku posebno zahvalile na svemu što je učinio za njih i nazvale ga „ćaćom“.


Babe je s nekoliko prigodnih riječi pozdravio i humački gvardijan fra Dario Dodig. Prigodne poklone nakon toga uručio im je i Borislav Šimović ispred HKUD „Brotnjo“ Čitluk.

Atmosfera na trgu je kulminirala kad su „Babe“ zapjevale. Nakon njih nastupili su "Neretvanski bećari" iz Dretelja i Jozo Vučić, a slastičarna Golden Days ih je počastila tortom napravljenom specijalno za ovu prigodu.