Podijeli članak

Sinoć  oko 21,30 sati patrola policije PU Mostar je , obavljajući redovite poslove i zadatke  na lokalitetu Nove gradske magistrale,  uočila osobu koja je odgovaralo opisu osobe za kojim je raspisana potraga zbog osnovane sumnje da je na području grada Mostara počinio više kaznenih djela - trganje lančića s vrata.

-Prilikom prilaska  osobi, isti se daje u bijeg nakon čega ga djelatnici policije vrlo brzo sustižu i lišavaju slobode. Radi se o A.B.(1988) iz Trebinja, nastanjen u Mostaru, te nakon što je potvrđeno da se radi o osobi za kojim je raspisana potraga , isti je lišen slobode i zadržan u službenim prostorijama PU Mostar.

Prilikom obrade navedenog , isti je izjavio i potvrdio kako je tijekom proteklog perioda na području grada Mostara izvršio oko 6-7 kaznenih djela i to trganje lančića s vrata te provalne krađe u obiteljske kuće.

Također , tijekom obrade osobe ,isti je izjavio da je za određenu osobu iz Mostara vršio preprodaju opojne droge te su tom prilikom djelatnici policije prikupili saznanja o navedenoj osobi i u tijeku su  daljnje mjere i radnje - navodi se u jutrošnjoj informaciji MUP-a HNŽ.