Podijeli članak

Tagovi

Nakon dva mjeseca čekanja, dok većina sportskog svijeta još uvijek 'stoji', u Jacksonvilleu su se 'moderni gladijatori vratili u arenu'. Bez publike u dvorani, ali uz svjetla reflektora i mnogo fanova ispred malih ekrana. I nisu razočarali. Mnoge borbe na undercardu mogle su biti sunaslovni, ako ne i naslovni događaj neke druge priredbe, a to su i pokazali u oktogonu.

I nakon dva mjeseca imali smo sve. Napete borbe, podijeljene sudačke odluke, nokaute pa čak i umirovljenja! 

Bila je to samo predigra za ono što se događalo na glavnom dijelu priredbe. Krenulo je uspavano, pobjedom Hardyja nad de Castrom, zatim je Cattar nokautirao Stephensa da bi Ngannou za 19 sekundi poslao na spavanje Jairzinha. U sunaslovnoj borbi Henry Cejudo je obranio titulu prvaka nokautom protiv povratnika Cruza, a zatim rekao da odlazi u mirovinu dok je na vrhu!

A šećer na kraju bio je pravi rat za privremenu titulu lake kategorije. Gaethje je uletio u borbu umjesto Khabiba i od početka do kraja uništavao Fergusona što je bilo vidljivo na Tonyjevom licu, a Herb Dean je prekinuo 'masakr' i zaustavio borbu. Gaethje je privremeni pojas prvaka samo bacio sa sebe i rekao da želi samo Khabiba i prave stvari!