Podijeli članak

Tagovi

Europska nogometna federacija organizirala je novi sastanak sa predstavnicima nacionalnih nogometnih saveza.

UEFA je pozvala generalne tajnike svojih 55 članica na videokonferenciju u srijedu, 1. travnja u podne kako bi podijelili najnovije vijesti o napretku dviju radnih grupa koje su formirane na sastanaku prije dva tjedna i kako bi se razmatrale potencijalne odgode utakmica, što je ujedno i najvažnija stavka.

Na sastanku će biti razmotren razvoj događaja u svim UEFA-inim nacionalnim i klupskim takmičenjima, kao i rasprava o napretku na FIFA-i i europskoj razini po pitanjima kao što su ugovori s igračima i sustavi transfera.

Prošli sastanak UEFA-e i nogometnih saveza održan je prije 14 dana i tada je odlučeno da se Europsko prvenstvo igra na ljeto 2021. godine, ali još uvijek nije odlučeno šta će biti sa ligama koje nikako da se nastave zbog pandemije koronavirusa.

Mogli bismo također saznati i kada će se konačno igrati utakmice baraža u Ligi Nacija, budući da se trebalo igrati krajem ovog mjeseca. Najprije je odlučeno da se igra u lipnju, a sada postoji mogućnost da bude prolongirano za jesen.