Podijeli članak

Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten“ predstavljena je u Mostaru. Na samome početku, sve prisutne je pozdravio Veseli Čulo, dopredsjednik Udruge „Prsten“ istaknuvši kako je ponosan na činjenicu da je udruga bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten“ prepoznata kao pozitivna organizacija koja nosi posebnu težinu i koja nastoji potaknuti ljude da zajednički djeluju u gospodarskim, kulturnim, tradicijskim, obrazovnim, znanstvenim i drugim aktivnostima.

Prisutni su imali priliku i uživati u glazbenim numerama Lucije i Stanka Zovko te popuniti pristupnice i tako postati članovima Udruge. Predsjednik Udruge UBHH „Prsten“ Marijan Klaić, nazočnima je predstavio Udrugu i u svome govoru istaknuo vrijeme i razloge utemeljenja, organizacijsku strukturu, način učlanjenja, ciljeve, kao i nekoliko planiranih aktivnosti Udruge u 2020.godini, piše Večernji

„Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten je od velike važnosti za međusobno povezivanje i pomaganje Hrvata i drugih građana Bosne i Hercegovine u cilju zaštite gospodarskih, informacijskih, znanstvenih,nacionalnih, humaniranih, prosvjetnih, socijalnih i drugih vrijednosti“, istaknuo je predsjednik Udruge, gospodin Marijan Klaić.

Nakon Mostara, udruga bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten “ bit će predstavljena i u drugim gradovima diljem Bosne i Hercegovine.