Podijeli članak

 Veza na daljinu je teška, ali ne i neizvediva.

"Veza na daljinu je laž koju tinejdžeri kažu jedni drugima kako bi vodili ljubav ljeto prije fakulteta", rekao je lik  Teda Mosbyja u jednoj od najromantičnijih serija ikad "Kako sam upoznao vašu majku". No, čak je i Ted u početku vjerovao u to da veza na daljinu može uspjeti ako to dovoljno želiš, prenosi Žena.hr. To se u njegovom slučaju nije ostvarilo, no tko kaže da u tvom ne može? Znamo da te udaljenost od tvog dragog čini usamljenom i sumnjičavom, no ne smiješ se prepustiti takvim mislima.
 
U 21. stoljeću daljina ne donosi toliko puno prepreka kao prije. Ne moraš čekati pismo svog dragog, nego se sada možete čuti besplatnim porukama, pozivima i videopozivima. Naravno ništa od ovog ne može zamijeniti pravu toplinu tvog dragog, zagrljaj i dodir pun ljubavi, kao ni samu umirujuću činjenicu da je tvoja sigurna luka pokraj tebe. Iako postoji puno inovativnih načina na koje možete ostati u kontaktu, čak i oni mogu prijeći u dosadnu rutinu.
 
Kako bi osvježila svoju vezu na daljinu donosimo ti neke od uzbudljivih stvari koje morate probati.
 
1. Počnite gledati novu seriju zajedno


Samo zato što niste na istom mjestu, ne znači da ne možete uživati u istim stvarima. Počnite zajedno gledati seriju koja vas zanima, te svaki dan odvojite sat vremena da skupa pogledate epizodu. Porukama možete javljati jedno drugome reakcije na određene scene.
 
2. Pošalji mu paket


Ovo je romantični način da pokažeš svom dragom koliko ti je stalo do njega. Napuni kutiju njegovim omiljenim slatkišima, knjigama, igricama ili drugim stvarima koje ga zanimaju. Unutrašnjost kutije našpricaj svojim parfemom koji će ga podsjetiti na tebe i vaše uspomene pa će mu se činiti kao da si i ti tamo.
 
3. Isprobajte sexting


Jedna od najvećih zapreka u vezama na daljinu jest fizička odvojenost. Kako bi smanjili taj osjećaj usamljenosti isprobajte trend sextinga. Na ovaj način ćeš mu zasigurno ostati u mislima cijeli dan.
 
4. Pošalji mu pismo


Iako u 21. stoljeću nemamo potrebu ručno pisati pisma, ovo je još uvijek vrlo romantičan način iskazivanja pažnje i nježnosti. Ako nemaš ideje što bi mu napisala u pismu pronađi neku lijepu pjesmu koja opisuje vašu ljubav i iskoristi nju kako bi mu dočarala svoje osjećaje. Zasigurno će se razveseliti ručno napisanom ljubavnom pismu.
 
5. Zajedno igrajte igrice


Ako oboje volite igrice postoji još jedan zabavan način na koji možete ostati povezani online. Postoji puno multiplayer igrica koje možete zajedno igrati.
 
6. Spoj na Skypeu


Iako možda ne možete sjediti jedno pokraj drugoga na večeri, možete sjediti jedno nasuprot drugoga i gledati se preko kamere. Oboje isprobajte novi recept, te ga kušajte u isto vrijeme gledajući reakcije. Zvuči zabavno zar ne?
 
7. Napravi popis pitanja koja si uvijek htjela postaviti svom dragom


Da se može vratiti u vrijeme, u koju godinu bi se vratio i zašto? Da može upoznati bilo koju osobu živu ili mrtvu, koga bi izabrao? Koja mu je najdraža uspomena iz djetinjstva? Koja želju najviše želi ostvariti u životu?
 
Ovo su samo neka od pitanja koja možeš postaviti svom dragom, a i sebi. Odgovori će vaš još više povezati.

 8. Isplaniraj tajni posjet


Suptilno saznaj koji dan ima najviše slobodnog vremena, kupi kartu i samo se pojavi na njegovim vratima! Ovo iznenađenje će ga oduševiti, a vi ćete napokon dobiti priliku da više vremena provedete zajedno.