Podijeli članak

Ne propustite priliku i dođite u trgovački centar Mepas Mall u Mostaru u petak, 11. listopada, u 18 sati, kada se održava casting za maneken(k)e!

“Sa radošću očekujemo castinge širom Bosne i Hercegovine“, govori nam Marko Lovrić, direktor internacionalne modne agencije Relatum Model Management, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.
 
“Svatko ima jednaku priliku jer kandidate za sljedeći krug kastinga birat ćemo i po nečem što ih izdvaja od drugih, a ne samo po osobnosti i fotogeničnosti“, ističu iz agencije Relatum Model Management, a čiji modeli i ove sezone nose svjetske dizajnere na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu. Uz Marka Lovrića, u žiriju RelatumSwan kastinga, bit će i najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktorica agencija Swan Model, Džejla Glavović Očuz. 

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i momci između 14 i 24 godine. Djevojke moraju biti iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm visine. 

Djevojke bi trebale biti bez šminke ili minimalno našminkane u jednostavnoj odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su obična crna ili bijela majica i crne ili plave skinny traperice, a mogu ponijeti i cipele s visokom petom.  Momci bi također trebali obuči običnu majicu i uske traperice.

Više informacija možete pronaći na www.relatumswan.com, poručili su organizatori.