Podijeli članak

U organizaciji HŠK Zrinjski održava se 14. memorijalni turnir u spomen na odličnog nogometaša i velikog trenera Miroslava „Micana“ Kordića koji je vodio HŠK Zrinjski Mostar u prvoj povijesnoj utakmici kada je obnovljen rad kluba, a najzaslužniji je i za pokretanje nogometne škole HŠK Zrinjski. 

Turnir će se održati u srijedu 10. 7. 2019.  s početkom u 9 sati. Turnir ove godine okuplja kadetske momčadi HNK Sloga GV/U, HŠK Posušje, HNK Tomislav i HŠK Zrinjski Mostar. 

Prvu utakmicu na turniru odigrat će nogometaši HŠK Zrinjski Mostar i HŠK Posušje, a susret ove dvije momčadi na rasporedu je u 9:00 sati, svečano otvaranje turnira planirano je u 10:15h, nakon toga snage će odmjeriti momčadi HNK Sloga GV/U i HNK Tomislav njihov susret na rasporedu je u 10:30 sati. 

Susreti za treće i prvo mjesto na rasporedu su u 13:00 sati i 14:15 sati. Proglašenje pobjednika i najboljih pojedinaca (dodjela nagrada) i zatvaranje turnira planirano je u 15:30 sati. U 12 sati planiran je posjeta groba Miroslava „Micana" Kordića, poručili su organizatori.