Podijeli članak

Promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa 'beautiFUL2019' nakon Mostara održala se i u Banjoj Luci. U tržnom centru Delta Planet Banja Luka od 17 do 20 sati posjetitelji su mogli saznali sve potrebne informacije o održavanju sajma i cjelokupnom programu.

Make up artist Tamara Udovičić šminkala je sretnu dobitnicu koja je izvučena putem nagradne igre koja je održana na Facebook stranici Beautiful. Pored toga, nagradu iznenađenja, personalizirani dnevnik kompanije Sfera d.o.o. Mostar dobila je Marijana Kovačević. 

Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 održat će se 21. i 22.9.2019. godine u Hotelu Hills u Sarajevu. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera, te sve posjetitelje očekuju popusti, nagrade igre, ali i bogat program: masterclassovi, konferencija te izložbeni popust sponzora sajma. Više od 100 brendova predstavit će se na sajmu s odličnim ponudama i sajamskim popustima.

Za sve zainteresirane osiguran je prijevoz, a više informacija možete dobiti putem Facebook stranice ili web stranice.

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland. Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namijenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Ulaz je besplatan.

Naredna promocija sajma bit će održana u Tuzli i Sarajevu, poručili su organizatori.