Podijeli članak

Nogometaši Tuzla Cityja prvi put u povijesti igraju derbi kola u kojem brane lidersku poziciju na prvenstvenoj ljestvici. 

Na današnjoj konferenciji za novinare šef stručnog štožera kluba iz Simin Hana Milenko Bošnjaković, rekao je kako poštuje ekipu Sarajeva, ali ih se ne plaši i pokušati će što duže ostati na sadašnjoj poziciji u Premijer ligi BiH.

- Mi nismo prvi, mi dijelimo prvo mjesto sa Sarajevom. Oni su ozbiljna ekipa, s tradicijom, osvajači su „duple krune“ i to poziva na opreznost. Poštujem njihove navijače, igrače i šefa stručnog štožera Musemića, ali se ne plašimo. U utakmicu ćemo ući hrabro i muški kao i do sada. Nema nikakvih kalkulacija. Sve što nam se pružilo i što nam je na dohvat ruke pokušat ćemo iskoristiti u svakom pogledu i da se održimo tu gdje jesmo - izjavio je Bošnjaković.

Dodao je kako je lako doći na vrh, ali da je teško održati se. Igračima, kaže, ne dopušta da lebde u oblacima, nego moraju biti čvrsto na zemlji, kao i na dosadašnjim utakmicama u kojima su pokazali snagu, uigranost,

-Ono što je do nas, do igrača, maksimalno korektno ćemo da iznesemo. Ne znam hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo poslije utakmice. Ako ostvarimo pozitivan rezultat bit ćemo presretni, a u suprotnom pružit ćemo ruku boljem, čestitati i poželjeti uspjeh i sreću u nastavku prvenstva - zaključio je trener Tuzla Cityja.