Podijeli članak

Tagovi

Roditelji okupljeni oko Inicijative roditelja ”Zahtijevamo normalno školovanje našoj djeci” u srijedu su poslali priopćenje u kojem su, između ostaloga, naveli kako skupljaju potpise te pokreću tužbe zbog epidemioloških mjera u školama u HNŽ-u i ŽZH.

U četvrtak su se na portal Jabuka.tv javile tri majke iz Širokoga Brijega koje su se ogradile od napisa prethodno spomenute inicijative.

Povodom nove peticije koja se pojavila u medijima, a koja traži da djeca ne nose maske prilikom ulaska i izlaska iz škole, i da se ne poštuju donesene mjere, obavještavamo javnost da mi ne dijelimo taj stav. Tražili smo povratak djece u školu, a prepuštamo mjerodavnima da odrede razumna pravila.

Od početka se i u peticiji koju je potpisalo 1.609 građana Županije Zapadnohercegovačke zalažemo da mjerodavni iznađu najprikladniji model odvijanja nastave, a da se on-line nastava primjenjuje samo u slučaju opće karantene, stoji u kratkom pismu poslanom na redakcijski mail portala Jabuka.tv kojeg potpisuju Melanie Kvesić, Sanja Kutle Bošnjak i Maja Zeljko.