Podijeli članak

Epidemiološka situacija u našoj zemlji polako ali sigurno ide na bolje. Rezultat toga je i postepeno ublažavanje početnih mjera donesenih u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa.

Ipak, dok zemlje u regiji polako odobravaju lagani povratak na sportska borilišta, naravno, pod posebnim uvjetima, u Bosni i Hercegovini unatoč ranijim najavama još nema "bijelog dima" koji bi signalizirao povratak nogometa i sporta općenito.

Jedan od razloga su i još uvijek drukčije mjere koje su na snazi u FBiH i RS. Iz većine klubova dolaze pozitivni signali koji govore kako su i oni za nastavak prvenstva, dok neki poput Borca i Mladosti DK i nisu previše oduševljeni tom idejom. Na kraju će se ipak čekati odluke Kriznih stožera, a sve je još uvijek pod velom neizvjesnosti.

U međuvremenu u HŠK Zrinjski vrijedno se radi na travnjaku stadiona koji već dugo vremena nije izgledao bolje i ljepše. Ikona ovog stadiona Salko Mrkonjić neumorno i vrijedno radi da teren što ljepši dočeka eventualni nastavak prvenstva, no nažalost, vrata stadiona još uvijek nisu širom otvorena za nogometaše.Sudbina sporta još uvijek nije poznata a na kraju, čini se, ostaje jedino nada da će se lopta ipak zakotrljati na mostarskom, tako i na ostalim terenima širom BiH.

B.B. | Pogled.ba