Podijeli članak

S velikom radošću i ljubavlju, Športski plesni klub Zrinjski i ove godine je organizirao svoju tradicionalnu plesnu priredbu Majčin dan. Tradicionalna priredba se održala 27.5.2016.g. u Lutkarskom kazalištu. 

Članice su izvele skoro sve koreografije koje su napravljene i plesane ove sezone.  Ovogodišnji program priredbe obogatio je i nastup mladog mostarskog umjetnika i studenta solo pjevanja Hrvoja Merdže.

Plesačice Zrinjskog su  se nedavno vratile s natjecanja u Zagrebu i Riminiju, gdje su ostvarile zavidne rezultate. U Zagrebu su Zrinjevke osvojile šest 1. mjesta, tri 2. mjesta te po jedno 4. i 5. mjesto. Iz Riminija su se vratile s osvojena dva 1. mjesta i jednim 2. mjestom. Uz dostignuća, donijele su nova iskustva, prijateljstva i lijepe uspomene. 

Radno se nastavlja do kraja sezone. Za nekoliko dana slijedi natjecanje u Rimu, a potom Državno natjecanje u organizaciji Saveza modernih plesova u Bosni i Hercegovini u Sarajevu. Državno natjecanje ujedno je i kvalifikacija za međunarodna natjecanja Internacionalne plesne organizacije (IDO). Svim trenerima, članicama i roditeljima želimo sve više uspjeha.