Podijeli članak

Jedan od najvećih nogometaša današnjice Neymar, prema pisanju brazilskih medija, opet je zaljubljen. Ovaj put srce mu je osvojila Natalija Barulić, 27-godišnja ljepotica hrvatskih korijena.

Viđana je veoma često na utakmicama PSG-a, a pitanje je trenutka kad će svoju vezu potvrditi zajedničkim pojavljivanjem u javnosti.

U jednoj od posljednjih objava na svom Instagram profilu napisala je status u kojem otkriva kako je lijepo biti s nekim tko te doista želi, a u posljednje vrijeme sve češće boravi u francuskoj prijestolnici, gdje Neymar živi.

Inače, Natalija je već poznata po vezi s drugim slavnim muškarcem. Riječ je o kolumbijskom pop pjevaču Malumi, pravim imenom Juan Luis London Arias, s kojim je prošle godine ljetovala u Hrvatskoj. Njihovu posljednju zajedničku fotografiju Natalija je na društvenim mrežama objavila u kolovozu ove godine.

-Djelomično sam Hrvatica! Veliko je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj zemlji prvi put - napisala je uz fotografiju iz Dubrovnika.

Natalija je rođena u Kaliforniji. Majka joj je Kubanka, a otac Hrvat koji je u Ameriku otišao još sedamdesetih godina. Imala je divno djetinjstvo koje je najčešće provodila u baletnoj školi. Od svoje četvrte godine trenira balet. Priznala je da je sanjala o tome da će postati nova Isidora Duncan.

Nažalost ti snovi joj se nisu ostvarili, pa se ova hrvatsko-kubanska ljepotica počela baviti i glumom i manekenstvom.

Dosad se pojavila na naslovnicama nekoliko časopisa, među kojima su „Maxim“, „Esquire“ i „L’Officiel“.