Podijeli članak

Kad je Markieff Morris ozlijeđen u prvoj utakmici drugog kruga NBA doigravanja protiv Bostona, mnogi su pomislili kako je sezona za tog igrača Washingtona završena.

Do kraja utakmice nije se vraćao u igru, a navijači su vjerovali da će do kraja doigravanja njihova momčad biti bez jednog od najbitnijih igrača koji je stradao u duelu s Alom Horfordom.
 

Kako prenosi Index.hr, dva dana kasnije iste momčadi su igrale novu utakmicu doigravanja, a na opće iznenađenje Morris se našao na parketu od prve minute. Čak je i postigao 16 bodova, a nije pokazivao nikakve probleme s ozljedom.

Međutim, Amerikanci se pitaju koji je Morris igrao...
 
Naime, postoji jedan čovjek koji je mogao zamijeniti Markieffa, a da nitko ne shvati da se dogodila zamjena. Riječ je o njegovom bratu Marcusu koji nastupa za Detroit, klub koji je ranije završio sezonu, pa je Marcus bez prepreka mogao uskočiti umjesto Markieffa.
 
Marcus i Markieff su identični blizanci, pa su se navijači Bostona zapitali tko je igrao protiv njih. Između njih dvojice gotovo da i nema razlike, osim što je Markieff viši dva centimetra. Imaju i gotovo identične tetovaže. Postoje samo dvije različite tetovaže na njihovim tijelima, ali su na takvim mjestima da nisu vidljive tijekom utakmica. 

Marcus je demantirao da je zaigrao umjesto brata blizanca, stil igre u drugoj utakmici više je podsjećao na ozlijeđenog Markieffa koji više od brata igra pod košem, ali nikada nećemo saznati tko je od braće zaista nastupio...