Podijeli članak

Tagovi

Par iz Ujedinjenog Kraljevstva se anonimnim pismom putem časopisa The Guardian požalio na svoje susjede i njihovo novorođenče, čime su izazvali bujicu komentara na društvenim mrežama, prenosi Her.ie.

Naime, kako u pismu objašnjava neimenovani muškarac, on i njegova supruga nemaju djecu vlastitim izborom, ali ne osuđuju odluku drugih parova da se upuste u roditeljstvo.

Njihova nedaća nastaje onog trenutka kada su se uselili u stan pored para koji je iščekivao prinovu.

"Moja supruga i ja sada znamo kako je biti novopečeni roditelj", jada se on i dodaje da je efekt koji bebin plač ima usred noći istovjetan buđenju požarnim alarmom.

"Njeno neprekidno zavijanje nas je stajalo puno sna, i to u razdoblju koje je u našim karijerama bilo stresno",  piše on.

Anonimni muškarac dalje u pismu objašnjava kako je paru bebin plač narušio osjećaj užitka u novom domu i ugrozio njihov odnos.

"Možda će zvučati bezobrazno, ali ako ste dobili dijete, nije se svijet prestao okretati. Ljudi oko vas imaju vlastite živote i probleme koje vama ne nameću. Sebično je od vas očekivati da svi sudjelujemo u vašoj nelagodi", priznaje neimenovani muškarac.

Na kraju pisma, on otkriva da susjedi očekuju i drugu prinovu, za koju se nada da će biti tiša.

Komentari na društvenim mrežama su podijeljeni. Dok neki par nazivaju bezosjećajnim sebičnjacima, drugi pozdravljaju strpljenje koje su pokazali.