Podijeli članak

Ovih dana mostarska sportska obitelj bogatija je za još jedan sportski kolektiv, točnije, nogometni klub. UŠS Sport Talent posljednjih godina je ostvarila mnogo zapaženih i sjajnih rezultata na turnirima širom regije te u lokalnim nogometnim ligama vremenom postala najuspješnija u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

S obzirom na te rezultate i brojnost polaznika ove škole u Sport Talentu odlučili su se na iskorak, tj. na osnivanje NK Sport Talent što će mladim naraštajima ovog kluba omogućiti natjecanje u ligama pod ingerencijom NSBiH. Od iduće natjecateljske sezone NK Sport Talent će se natjecati u pionirskoj i predpionirskoj konkurenciji, a da bi se ovi dječaci mogli natjecati u ovim ligama Sport Talent je dužan oformiti, prema propozicijama i seniorsku momčad.Stoga, ne treba čuditi ako u seniorskom timu Sport Talenta zaigraju neka dobro poznata lica sportskog života grada Mostara, no o tome drugom prigodom. Prvi čovjek Sport Talenta Mario Glibić danas je s Tihomirom Čulom alfom i omegom HNK Kruševo dogovorio suradnju ova dva kolektiva a najmlađi nogometni klub grada u budućnosti će svoje utakmice igrati na stadionu HNK Kruševo poznatijem kao "Orline" i koji je u posljednjih par mjeseci zablistao novim sjajem o čemu smo već pisali na našem portalu.

HNK Kruševo je stabilni županijski ligaš koji je nedavno izborio i plasman u Drugu Ligu FBiH - Jug ali zbog raznoraznih peripetija u tom rangu još uvijek nije zaigrao. I Čule i Glibić su izrazili veliko zadovoljstvo postignutim dogovorom o suradnji koja, kako su rekli, neće stati samo na ovome. 

B.B/Pogled.ba