Podijeli članak

Sve je spremno za "Super turnir" u futsalu koji će se igrati u Mostaru od 18. do 22. rujna u Sjevernom logoru USCR "Midhat Hujdur Hujka".

Finalisti 10 mahalskih turnira u Hercegovačko-neretvanskoj županiji će odmjeriti snage na ovom odličnom turniru, čiji organizator je FC Mostar SG Staklorad, a generalni sponzor Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a.

- Mostar i Hercegovina su dobili jedinstveni sportski događaj. Uspjeli smo na jednom mjestu okupiti ekipe koje su osvajale turnire širom Hercegovine. Naravno, sve ovo ne bi mogli realizirati bez podrške Rašida Hadžovića, ministra prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a. Pobjedniku  "Super turnira" pripast će epitet najbolje ekipe u Hercegovini, kao i nagrada od 5.000 KM. Na turniru sudjeluje 17 ekipa, a igra se po eliminacijskom sustavu tako da ekipe nemaju prava za opuštanje i kiks. Poraz znači ispadanje i ekipe nemaju vremena za popravni. 

Ideja turnira je da privučemo i što više mladih igrača, a onima koji pokažu najviše, bit će ponuđen ugovor s prvakom BiH u futsalu, ekipom FC Mostar SG Staklorad – kaže Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorad koji se nada da će  ovo ministarstvo podržati turnir i narednih godina, poručili su organizatori.