Podijeli članak

Automobil u kom su pronađena tijela policajca Pavla V. i ženske osobe za koju se pretpostavlja da mu je ljubavnica, nalazi se na nepristupačnom, zabačenom putu između Batajnice i Nove Pazove.

Tijela muškarca i žene uočena su jutros oko 9 sati u “opel vektri”, koja je bila na putu oko kog se nalazi samo šuma, i divljina a pronašla ih je policijska patrola primjetivši vozilo s oštećenom karoserijom.

Na tom mjestu sada se nalazi veliki broj policajca i forenzičara koji uzimaju tragove koji bi rasvjetlili slučaj.

Policajci su zatvorili put na kome su pronađena tijela kako ne bi došlo do ugrožavanja eventualnih tragova. Pretpostavlja se da je zabačenost ovog puta upravo razlog zbog kog je Pavle odlučio da tu doveze svoju ljubavnicu i digne auto u zrak.

Zasad se pretpostavlja da je policajac Pavle tragičnu odluku da sebe i svoju ljubavnicu raznese bombom, donio zbog ljubavnih problema. Prema neslužbenim informacijama, Pavle sa svojom suprugom, ima dvoje maloljetne djece.

Inače, javnosti u Srbiji poznat je jer se nekoliko puta pojavljivao u medijima. U slobodno vrijeme bavio se rezbarenjem ikona i gusli, prenosi Blic.