Podijeli članak

Sve su glasnija šuškanja da je Severina Kojić prekinula suradnju sa svojim najbližim suradnicima - menadžerom Tomicom Petrovićem, PR stručnjakom Davorom Grginom i odvjetnikom Darijom Budimirom. 

Srpski Kurir jutros je objavio bombastičan članak s naslovom "KEBINA SNAJKA PUKLA POSLE RAZLAZA S MENADŽEROM: Seve na ivici nervnog sloma! Nema nastupe, ostala bez 70.000 evra", a u njemu se bavi nagađanjima o svađi Severine Kojić i njezinih suradnika.

Kurir piše da je brigu oko Severinine karijere preuzeo njezin muž Igor Kojić kojemu taj posao baš i ne ide. Navode da je Severina nekad pjevala za osam do deset tisuća eura, a Kojić joj sada ugovara nastupe za pet tisuća.

"Severina je nemilosrdna prema Igoru otkako ju je Tomica napustio. Histerizira na njega, zahtijeva da se više angažira. On to sve tolerira i trudi se, ali nitko nije zainteresiran za njezine pjesme pa mu je teško raditi", rekao je izvor blizak Kojićima za Kurir.

Također, Kurir navodi da je posljednji Severinin album kod publike prošao katastrofalno i da je interes za njom naglo nestao.

Severina je otkazala posljednja tri koncerta, a Kurir se pozabavio i njezinim nastupom za Dan žena na Zlatiboru koji nazivaju potpunim krahom. Navodno je pjevačica prodala samo 120 ulaznica, a u posjećenosti ju je potpuno potukla Maya Berović koja je trenutno najpopularnija pjevačica u Srbiji.