Podijeli članak

Jovan Ilić, srpski poduzetnik i otac pjevačice Dunje Ilić, počinio je samoubojstvo dan nakon što ga je kći na Instagramu optužila da ju je zlostavljao kada je imala pet godina. Priča je toliko bizarna da graniči s nevjerojatnim. Pjevačica je prvo u Instagram liveu kazala da je popila tablete kako bi izvršila samoubojstvo, a onda su je spasili liječnici u Italiji, gdje živi. Potom se ponovno javila na Instagramu i optužila oca da ju je zlostavljao dok je bila djevojčica, prenosi Index.hr.

On je dan kasnije, početkom ovog tjedna, počinio samoubojstvo također koristeći tablete.

Dunja Ilić poznatija je po skandalima nego po estradnoj karijeri. Snimila je nekoliko pjesama i nije skrivala da joj bogata obitelj ispunjava sve želje i hirove, pa tako i želju za glazbenom karijerom. Pjevačica se nekoliko puta liječila od alkoholizma, a piti je počela već s 13 godina.

"Izbjegavala sam se vidjeti s njim jer nisam željela gledati kako propada. On je propao i mentalno i fizički. Znam koliko se mučio. Odmorio se sada. Osjećam da se sada oslobodio muka. I ja se osjećam oslobođeno nakon svega. Jedina stvar zbog koje krivim sebe je to što sam nekada bila pregruba u namjerama da ga dozovem pameti", kaže pjevačica i dodaje da se otac nije ubio zbog nje i da ju nije zlostavljao seksualno, nego psihički.