Podijeli članak

U svakoj obitelji s vremena na vrijeme pojave se trzavice, a španjolska kraljevska obitelj nije iznimka. Naime, pojavila se snimka na kojoj su itekako vidljive tenzije između španjolske kraljice Letizije (45) i njezine svekrve kraljice Sofije (79) za vrijeme uskršnjeg odmora na Mallorci.
 


Na snimci kraljica Sofia grli svoje unuke Leonor (12) i Sofiju (10) dok pozira za fotografiju ispred katedrale u Palmi, a u idućem trenutku dolazi do 'trzavica' između nje i snahe, prenosi Daily Mail

Naime, Letizia je u jednom trenutku pokušala maknuti Sofijinu ruku s ramena svoje starije kćeri koja u idućem trenutku miče i majčinu i bakinu ruku sa svojih ramena. Čitavu situaciju pokušao je smiriti kralj Felipe VI.

Na Twitteru se uskoro oglasila Marie Chantal od Grčke koja je udana za Felipeova rođaka."Ni jedna baka ne zaslužuje da se netko tako ponaša prema njoj. Letizia je pokazala kakva je zapravo", napisala je. Nakon toga uslijedilo je još nekoliko tweetova na istu temu, a španjolski mediji ovaj su događaj nazvali 'neugodnim'.