Podijeli članak

Beograđanina (57) ubio je infarkt u šumi Stepin gaj tijekom odnosa koji je imao sa svojom starijom djevojkom (60) u automobilu, a koji je izazvala prekomjerna doza preparata za potenciju.
 
Ova nesvakidašnja tragedija dogodila se prije nekoliko dana, oko dva sata ujutro, u beogradskom prigradskom naselju Stepin gaj u Velikom Mokrom Lugu.
 
– Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom djevojkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su imati odnos u kolima, pa je on posegao za lijekovima za potenciju “Viagra”, koje je sa sobom ponio. Popio je jednu tabletu, ali kako nije odmah djelovala, odlučio je popiti još dvije, iako je na uputstvu jasno naznačeno da djelovanje stimulansa počinje tek za pola sata – rekao je odo obaviješteni izvor.
 
Međutim, u trenutku kada su stupili u seksualne odnose, nesretnom čovjeku je pozlilo.
 
– Prekomjerna doza izazvala je toliko jak srčani udar da je nesretni čovjek na mjestu ostao mrtav. Prestrašena žena uspjela je nekako da ga pomjeri, a kada je vidjela da ne daje znake života, odmah je pozvala Hitnu pomoć. Liječnici su dali sve od sebe da ga vrate u život, ali bezuspješno. – rekao je sugovornik.
 
On kaže da je tijelo poslano na obdukciju, koja je potvrdila da je umro od srčanog udara.
 
– Zanimljivo je da su se u Stepinom gaju, odmah nakon policije, pojavila i obitelj žene koja je prijavila slučaj. Naime, ona je u panici pozvala svog zeta i unuku pa su oni došli po nju – rekao je sugovornik.
 
Policija, koja je satima radila očevid, imala je te noći i neprijatnu dužnost da obavijesti obitelj preminulog o tome što se dogodilo, piše svakodnevni.net.
 
– Riječ je o čovjeku koji je rastavljen od supruge, a u kolima je bio sa ženom s kojom je u ljubavnoj vezi. Kako je ovdje u pitanju zadesena smrt, policajci su morali pozvati  obitelj i obavijeste ih. Međutim, kada su kontaktirali s djevom preminulog i zamolili ih da dođu po automobil, oni su odgovorili da ih nije briga ni za njega, ni za automobil, čim su čuli od čega je preminuo i pod kojim okolnostima – rekao je izvor.