Podijeli članak

Dok su Ronaldo i društvo sinoć igrali prijateljsku utakmicu sa Španjolskom, iz rodnog mjesta nogometne megazvijezde stigla je jedna neugodna vijest. 

Lopov je, naime, iskoristio priliku i opljačkao luksuznu Ronaldovu vilu na Madeiri. Policija nije objavila koliko je ukupna šteta, ali radi se o zdanju od 7 milijuna eura, koje je Cristiano kupio 2015. godine ponajviše zahvaljujući nestvarno lijepoj poziciji s koje puca prekrasan pogled na more, a opremljena je apsolutno svime za savršen odmor.

Ima dva olimpijska bazena te nogometno igralište, a samo obnova trajala je pune četiri godine.

Tamo su Ronaldo, Georgina i djeca provodili dane za vrijeme 'lockdowna', međutim, ovih je dana slavni nogometaš u Lisabonu na reprezenativnoj akciji, a Georgina na pariškom modnom tjednu, prenose Sportske novosti. 

Za to vrijeme, lopov je opelješio vilu, a lokalni mediji javljaju da se ušuljao kroz garažna vrata koja je netko od posluge ostavio napola otvrenima. 

Policija je ovoga puta reagirala munjevito, a posao im je olakšao i sam lopov. Nakon što je član rodbine u srijedu shvatio da je kuća opljačkana, pregledane su nadzorne kamere i identificiran počinitelj, navodno već otprije poznat obitelji. Još uvijek, doduše, nije uhićen i policijska potraga za njim i dalje traje.

Portugal, koji je kao i Francuska, u skupini Lige nacija zajedno s Hrvatskom, odigrao je u Lisabonu 0:0 protiv Španjolske, a Ronaldo je igrao do 72. minute.