Podijeli članak

Jučerašnji je dan u Maksimiru bez ikakve sumnje bio jako napet. Nadali su se možda kako će rezultate obaveznog Uefinog testiranja saznati u utorak navečer, ali ipak su ih saznali u srijedu ujutro, piše 24sata.hr.

Jučer smo doznali kako su pozitivni trener Zoran Mamić i jedan igrač, a jutros kako su pozitivna još četvorica igrača. Imena im ne možemo objaviti zbog zaštite osobnih podataka, ali jasno je kako će "modri" u utakmicu protiv Wolfsbergera ući jako oslabljeni.

Ukupno su petorica igrača dan uoči 3. kola Europske lige pozitivna na korona virus, a ima i još pozitvnih članova stručnog stožera. 

Kevin Theophile-Catherine je i ranije otpao, zbog problema s ramenom. Vjerojatno je odlazak u Rusiju kriv za nove zaraze u Dinamu. Doznajemo kako u hotelu nitko od osoblja baš i nije nosio maske, niti u liftu, a ni u ostalim dijelovima hotela. Dinamo je prije CSKA imao jednog zaraženog igrača, a sad ih ima još petoricu.

Zaražena su i dva fizioterapeuta i jedan ekonom, a od utorka znamo i da je zaražen još jedan član stručnog stožera. U srijedu je bio zaražen još jedan. Dinamo je u Rusiju uzeo vrijedan bod, ali je korona zbog te utakmice očito "pokosila" našeg prvaka.

Dinamo je za svaki slučaj na B listu u utorak prijavio nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Julardžija, Krizmanić, Jurišić, Jelenić,   su se našli na tom popisu.