Podijeli članak

Odbojkašice SOK Mostar od danas su, nakon više od pola godine pauze, krenule s pripremama za nadolazeću sezonu u ženskoj odbojkaškoj Premijer ligi. Odbojkašice su se okupile u Studentskom Centru Sveučilišta u Mostaru a prozivku je obavio trener prvog tima Darko Drmać.

U odnosu na prošlu sezonu klub je napustila kapetanica Tamara Ćešić dok je klub blizu dogovora s nekoliko novih odbojkašica koje bi trebale pojačati klub u narednom periodu. Za sada je jedina nova igračica koja je i službeno pristupila klubu Ivana Plečić koja je u protekloj sezoni bila jedna od najboljih igračica OK Višegrad. Povodom početka priprema za narednu sezonu jedna od najiskusnijih odbojkašica SOK Mostar Angelina Divljan za Pogled.ba kaže slijedeće:

"Napokon smo, nakon pola godine, dočekale početak treninga i priprema za novu sezonu. Odmah ćemo krenuti s treninzima a radit će se dva puta dnevno. Naš trener je u dogovoru s kondicijskom trenericom Andreom pripremio treninge koje ćemo odrađivati u teretani i na trim stazi. Nadam se da će situacija dozvoliti da se odigra dovoljan broj pripremnih utakmica koje će nam uz treninge biti neophodne da bi uhvatile pravu formu. Prvenstvo je zakazano za 3. listopad, a ždrijeb parova je na programu 3. rujna kada ćemo saznati protiv koga otvaramo ligu. Sve cure su pune elana i nakon velike pauze jedva čekamo da napokon krenemo s utakmicama" - kazala je Divljan za Pogled.ba.

AU:B.B.