Podijeli članak

Bivši napadač Dinama Ilija Sivonjić, koji je u Maksimiru proveo dvije sezone svoje karijere, ovih je dana opet aktualan među Dinamovim navijačima.  Naime, Sivonjić se uključio u akciju "Vratimo Palčiće u Petrovu" u kojoj Udruga Dinamo to smo mi skuplja sredstva za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, odnosno za nabavu potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba, kamo su nakon potresa u Zagrebu vraćeni.

Dres kojeg je u vrijeme igranja za Dinamo nosio Sivonjić postao je veliki hit na aukciji, a jedan navijač je u šali rekao kako bi najskuplji dres bio onaj u kojem je "pao" najpoznatiji promašaj u povijesti HNL-a. Sam Sivonjić se javio odmah ispod komentara i napisao: "Nije. To je dres kad sam protiv Cibalije dao gol za 4:3 i donio naslov Dinamu", spremno se našalivši na svoj račun. Nakon toga je u istoj objavi Sivonjić napisao još jedan komentar koji je dokaz kako se sramotno upravljalo Dinamom i kako je Uprava kluba otvoreno ratovala sa svojim navijačima, pritom na ružan način koristeći igrače.

Naime, jedan navijač poručio je Sivonjiću kako bi "još skuplji" bio dres u kojem je zabio gol Hajduku, a Sivonjić je i njemu odgovorio. Napisao mu je da je "šef" (radi se, naravno, o Zdravku Mamiću) zabranio da slave golove s navijačima, ali je njega "ponijelo". Taj iskreni odgovor oduševio je brojne navijače Dinama, svi su redom čestitali Sivonjiću.