Podijeli članak

Damian Hurley novo je ime na manekenskoj sceni, ali ne i na onoj tabloidnoj. Naime, 17-godišnji sin britanske glumice Liz Hurley svoju slavnu majku već neko vrijeme prati na premijerama i drugim glamuroznim zbivanjima, a sad je došao red i da zaradi koju funtu.

Osim što joj nevjerojatno nalikuje, Damian sa svojom majkom dijeli i ambicije. Oboje ih zastupa ista modna agencija, TESS Management, gdje su u društvu drugih slavnih modela, poput Georgie May Jagger, kćeri frontmana legendarnih Rolling Stonesa.

U svojoj prvoj beauty kampanji, Damian je jedno od zaštitnih lica nove kolekcije vizažistice Pat McGrath, i to pred objektivom slavnog modnog fotografa Stevena Meisela, prenosi Index.hr. I njegova majka radila je s Meiselom, među ostalim, 1998. godine kad su, četiri godine prije nego što je Damian uopće rođen, snimili slavnu naslovnicu američkog Voguea.

Sličnost Damiana i Liz Hurley već neko vrijeme zabavlja korisnike društvenih mreža. "Vi ste blizanci", piše im jedan fan, a drugi, uz foto dokaze, u šali zaključuje: "Pretvaraju se u jedno".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@youmagsocial out now xxx

Objavu dijeli Damian Hurley (@damianhurley1)