Podijeli članak

Severina Kojić u intervju za Dnevni avaz pričala je o svom novom albumu "Halo", ali i o tome kako su nastali neki od njenih najvećih hitova. 

Prisjetila se tako kako joj je Arsen Dedić napisao pjesmu ''Sama na sceni'' i otkrila kako tu pjesmu baš ne voli izvoditi. 

"Arsen je tu pjesmu “Sama na sceni” napisao s posebnom ljubavlju, 2004., one godine koju ne volim. Poznavao me i osjećao je da mi mora napisati pjesmu. I otprilike je pogodio svaku emociju. Zato tu pjesmu ne volim pjevati često. Ali, ne moram vam ni reći koja je to čast kad vam takav umjetnik posveti pjesmu", izjavila je.

Severinin veliki hit je i pjesma "Prijateljice" za koju ona sama potpisuje stihove, a sada je i otkrila tužnu priču koja se krije iza ove pjesme. 

"Tu sam pjesmu napisala krajem srednje škole. Nazvala me u Zagreb prijateljica plačući da mi kaže da nam je poginula treća prijateljica. Šok! Plakale smo u nevjerici, bila je najljepša u razredu i tad sam odlučila da ću joj napisati pjesmu ”Prijateljice”. To kako je cure vole posebno sam dirnuta, to je mojoj prijateljici u slavu. I drago mi je da se tom pjesmom slave prijateljstva", ispričala je pjevačica.