Podijeli članak

Tagovi

Pjevačica Severina Kojić proteklih mjeseci u fokusu je javnosti zbog svog odnosa sa suprugom Igorom Kojićem. Sve su glasnija šuškanja o navodnom bračnom krahu pjevačice i njezinog 15 godina mlađeg odabranika, no ona sve potencijalne bračne nevolje vješto skriva od javnosti. No, zato ne krije koliko joj teško pada odvojenost od sina Aleksandra koji je prije 10 mjeseci privremenom mjerom dodijeljen na skrb ocu Milanu Popoviću. Slomljena pjevačica malenom je Aleksandru posvetila emotivan video na svom Instagramu i svojom objavom koju je upotpunila pjesmom Celine Dion 'My heart will go on' mnoge ganula do suza.

- Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta "privremena mjera" je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. "Privremeno". Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan…- napisala je Severina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[MY Heart will go ON] Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan… #myson #myfirst #mylast #myeverything #celinedion #myheartwillgoon #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina (@severina)Njeni su joj pratitelji odmah ostavili brojne poruke podrške.

"Ne daj se srce", "Drži se, sve će to doći na svoje", "Mogu zamisliti kako ti je", "Svaki drag trenutak ostaje zauvijek, ali ova nepravda neće ostati tako", bili su neki od komentara.