Podijeli članak

Seks u krevetu je zabavan, ali budite avanturista i začinite svoje seksualni život i izvan kreveta. Seks služi da se u njemu uživa, a to sigurno nećete postići sa stalno istom pozom u vašoj spavaćoj sobi. Zdrav seksualni život znači i zdrav život – podignite ga na novu razinu, začinite stvari i dopustite sami sebe da vam bude uzbudljivo i različito!

Zapamtite, nije bitno koliko dugo ste s nekim, važno je vam odnos bude zanimljiv. Vrijeme je da istražite nove stvari, podignete adrenalin i budete divlji te otvoreni. Vjerujte, nećete požaliti ako se otvorite novom eksperimentiranju i novim pozama te mjestima. Donosimo vam šest mjesta za seks koje svakako isprobajte – barem jednom, a po mogućnosti i više puta!

Kauč

Jeste li ikada isprobali kauč za seks? Iskoristite ovu priliku kada gledate film, ležite ili jednostavno skroz spontano. Inicirajte same ovu ideju, skočite na njega, vjerujte da neće ostati imun na to, a sasvim običan kauč u dnevnoj sobi dobit će skroz novu dimenziju.

Kuhinjski element

To je ono što svaki muškarac sanja, a svaka žena mora isprobati  - seks na kuhinjskom elementu. Hrana može biti vrlo erotična, a ideja o seksu u kuhinji iznimno primamljiva. Realizirati ovu ideju bit će zabavno, razigrano i strastveno i to je jednostavno nešto što se mora isprobati.

Seks pod tušem

Ima nešto u sobi punoj pare i potpuno vrućoj vodi – budi strast. Ovo je savršena prilika da proučite tijelo svog muškarca onako kako želite, ali i da mu izvedete pravu predstavu kako perete svoje tijelo. To će ga uzbuditi kao da ne postoji sutra i neće vam moći odoljeti. A oboje vrući i mokri – savršen recept za odličan seks.

Seks u automobilu

Mašta svakog muškarca. Oni vole žene koje su sklone eksperimentiranju i ne boje se biti avanturistice kada je riječ o seksu. Iako stražnje sjedalo auta nije ni blizu udobno kao krevet, ono može biti super mjesto za začiniti seksualni život i unijeti malo promjene u njega.

Seks u bazenu

Jasno je da se ovo ne odnosi na seks u javnom bazenu ili kupalištima. Međutim, za seks u privatnom kućnom bazenu nema zabrana. Voda će pružiti raspoloženje za malo zabave i razigranosti.

Seks na otvorenom

Zašto mirna večer na vašoj kućnoj terasi ne bi završila seksom na toj istoj terasi? Sami ste, a susjedi vas ne vide. Iskoristite to ako imate prilike i naravno ako ste sigurno da vam nitko neće uletjeti ili vas vidjeti.

Izvor: zena.hr