Podijeli članak

Jasna Gospić, naša glazbena  diva koja će naredne godine proslaviti 40 godina glazbene karijere, nakon što je nedavno predstavila duet sa Franom Lasićem “Samo jedna noć”, odmara u španjolskoj Marbeli, gdje će tradicionalno sa obitelji  proslaviti i novogodišnje praznike.

Gospić će narednog mjeseca snimiti i posljednji duet planiran za njen rođendanski CD. Riječ je o pjesmi koju će otpjevati sa Sergejom Ćetkovićem.

- Duet sa Sergejom za mene je posebno prijatan i inspirativan. Sergej je majstor balada i romantike, miljenik žena i djevojaka, romantik sa prekrasnim glasom i snenom pojavom. On je dokaz da je manje više, da je nježnost snaga, da je tiho izgovorena riječ jača od glasne. Duet će uskoro biti završen, a time i moj jubilarni CD, kaže Gospić.
Zanimljivo je da će ta pjesma biti Sergejov poklon Jasni za njen glazbeni jubilej. 

- Ono što me je posebno dirnulo u proteklom tjednu je gesta Sergeja Ćetkovića, a to je da je njegova pjesma poklon za mene. Znamo da se danas pjesme prodaju i kupuju i to je posljedica nemogućnosti autora da adekvatno naplate svoj trud i rad. I pored te činjenice, Sergej mi je poklonio pjesmu za moj glazbeni rođendan. Takva gesta u meni uvijek izazove najljepše osjećaje i utvrdi u meni vjerovanje da postoje posebni i istinski džentlmeni i , naravno, umjetnici kakav Sergej sigurno jeste.